HCB Karviná
Zápasy
so 10.2.2018 |

Zápas Strakonice - Kopřivnice

Zápasové menu
Strakoničtí házenkáři mají další bod. Po senzační výhře nad Zubřím další bod sebrali házenkářům Kopřivnice. Přitom kopřivničtí házenkáři vedli po prvním poločase pětibrankovým rozdílem, domácí ale zápas nezabalili a ve 42. minutě už viseli Kopřivnici za patami. Oba týmy dělila jediná branka, ve 48. minutě vyrovnáno 21:21 a deset minut před koncem šli domácí do jednobrankového vedení 23:22. Dohánět dvoubrankové manko tak v posledních třech minutách museli hosté. Vyrovnání zařídil Kopřivnici v posledních momentech zápasu Hanus.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Roman Marienka st., trenér Strakonic: „Jsem spokojený, ale mírná hořkost ve mně je. Poté, kdy jsme prohrávali už o šest gólů, ale během patnácti minut jsme vyrovnali a následně i otočili, je bod dobrý. Na druhou stranu, dvě minuty před koncem jsme vedli o dvě branky a soupeři jsme doslova věnovali vyrovnání, potrestal nás z brejků. Na naši postavenou obranu by se Kopřivnici útočilo hodně špatně. Z tohoto pohledu tedy remíza mrzí. Ačkoliv je v součtu výsledek spravedlivý, spíše se víc přikláním k tomu, že mě ztráta jednoho bodu mrzí. I když by to bylo nespravedlivé, měli jsme k druhému bodu hodně blízko."

Lubomír Veřmiřovský, trenér Kopřivnice: „Spokojenost s bodem vzhledem k průběhu utkání? Nevím, pere se to ve mně. Když skončil zápas, nevěděl jsem, jestli se radovat, byl jsem trošku rozpolcený. Čtyřicet minut jsme byli asi lepším týmem, domácí pak posledních dvacet minut. Dělba bodů je tak nejspíše spravedlivá. Věděl jsem už před zápasem, že tady je a bude nesmírně těžké vyhrávat. Takže nakonec přece jen panuje spokojenost."