HCB Karviná
Zápasy
so 10.2.2018 |

Zápas Jičín - Brno

Zápasové menu
Házenkáři Jičínského Ronalu si vypracovali prakticky rozhodující náskok hned v úvodu zápasu, kdy čtyři brankami v řadě odskočili Brnu na rozdíl tří branek 8:5. Brno se sice ještě dotáhlo na rozdíl gólu, před přestávkou si ale Jičín vzal zpět čtyřbrankové vedení. Na začátku druhé půle navýšili domácí svůj náskok dokonce na sedm branek 20:13 a bezpečný odstup si pak udrželi až do konce utkání. Závěrečná čtyřbranková korekce Brňanům stačila jen na úpravu na konečných 25:30.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér Ronalu Jičín: „Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli, jelikož nám šlo o hodně. Po zápase v Brně jsme věděli, že nás nečeká lehký zápas, Brno má velmi zkušené hráče a jsem rád, že naše defensiva nám ze začátku dodala sebedůvěru a díky tomu jsme poté těžili v útoku. Samozřejmě jsem šťastný za další dva důležité body."

Aleš Kořínek, trenér Handball Brno: „Myslím si, že i přes inkasování třiceti branek jsme nebyli špatní v obraně v čele s brankářem. Dostali jsme hodně branek po naších chybách, čímž jsme se dostali sami pod tlak. Výborně také hráli brankáři Jičína, kteří pochytali mnoho našich šancí. Přesto si myslím, že hráčská kvalita Brna je na takové úrovni, aby takovéto zápasy zvládala lépe. Každopádně bych chtěl pogratulovat Jičínu k zasloužené výhře."