HCB Karviná
Zápasy
so 17.2.2018 |

Zápas Brno - Zubří

Zápasové menu
V úvodu zápasu se hostující zuberský výběr držel v minimálním vedení. Ve 12. minutě získalo Brno sedmimetrový hod, který mohl znamenat obrat a vedení pro domácí, nakonec byl ale pokus neúspěšný. Neúspěšné bylo Brno také ve 20. minutě, kdy byl stav vyrovnaný 7:7, vedení na svou stranu nepřeklopili. Brněnští házenkáři získali několik útoků pro sebe, ani jeden ale nebyl proměněný. Této gólové neúspěšnosti využili hosté a domácím unikli až o tři branky, první poločas nakonec skončil 13:15. Brno potkala také na začátku druhého poločasu dvě vyloučení a Zubří si vypracovalo čtyřbrankový náskok 14:18. Brno začalo mírně ztrácet v tempu a hosté si zvedli náskok na šest branek. I přesto, že se Zubří dostalo do hry ve třech, odolalo domácímu tlaku a náskok si dokázalo udržet. Nakonec byl favorit v dnešním utkání potvrzen a Zubří s výsledkem 24:27 odjíždí domů se dvěma body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Kořínek, SKKP Handball Brno: „Zápas rozhodly detaily, jak už z pohledu herní disciplíny, tak v řešení různých situací. Bavili jsme se o tom, že je potřeba ubránit prostor do osmi metrů, být tam agresivní, ale hráči nám nasypali ze země hromadu gólů, k tomu nedisciplinovanost v postupném útoku. Byly tam i dobré věci, podle mě jsme dobře bránili, gólman chytal taky dobře. Škoda byla, že jsme dostatečně nevyužili přechod do druhé a první vlny.”

Andrej Titkov, HC ROBE Zubří: „Jsme rádi za dva body. Podle mě rozhodla naše herní disciplína a vyspělost družstva. Domácí nás ničím zvláštním nepřekvapili. Vše bylo tak, jak jsme si v pátek řekli. Selhali jsme pouze při hře v nevyrovnaných, na tom ale pracujeme.”