HCB Karviná
Zápasy
so 3.3.2018 |

Zápas Brno - Dukla Praha

Zápasové menu
Už od začátku byl zápas mírně přiostřený a ve 3. minutě si dvouminutový trest vysloužil Jozef Hanták. Po celý první poločas se stav vyvíjel vyrovnaně nebo si Dukla vždy našla cestu k vedení. To se jí povedlo i na konci poločasu, kdy i přes svých několik technických chyb dokázala Brno potrestat a hosté na konci první půle odskočili až o tři branky. Oba týmy ve druhé půli potrápila koncovka. I přesto si ale Dukla dokázala pohlídat své vedení. Domácí několikrát dotáhli na vyrovnaný stav, překročit tuto hranici se jim ale už nezadařilo. Plno šancí zmařil i Tomáš Petržela, který vykouzlil plno ukázkových zákroků. Ve 45. minutě proměnil Sviták sedmičku a dostal tým do vedení 23:25. Konec zápasu byl napjatý a Brno bylo dychtivé po bodu, hosté ale nic takového nedovolili a z Brna si odváží dva body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Schneider, SKKP Handball Brno: „Věděli jsme, že si Dukla přijede pro body. Dnes jsme nastoupili v mírně improvizované podobě i z hlediska realizačního týmu. Myslím si, že kluci předvedli docela dobrý výkon. V rozhodujících okamžicích se ukázalo to, co možná dělá i Duklu lepší týmem, a to je především efektivita v zakončování. Ve chvíli, kdy jsme se dostávali do herní výhody, jsme se o ni sami velmi rychle připravili díky neproměňování šancí, které se proměnit musí. Je to možná téma, nad kterým by se měli také samotní hráči zamyslet.”

Jan Josef, HC Dukla Praha: „Dnes byl náš cíl vyhrát. Bylo jasné, že se kluci z Brna vyhecují jinak než na zápas proti Strakonicím. V prvním poločase jsme měli hluchou chvíli, která potom trvala ještě několik minut ve druhé půli. Nezachytávali jsme střely zpoza devítky. Ovšem jsme v tom tlaku vydrželi, je škoda, že se nám zranil Kuba Sviták.”