HCB Karviná
Zápasy
so 22.9.2018 |

Zápas Kopřivnice - Zubří

Zápasové menu

Kopřivničtí házenkáři dokráčeli k zasloužené výhře nad Valachy ze Zubří. Lepší vstup do utkání měli před bouřlivou diváckou kulisou kopřivničtí házenkáři, kteří si již v šestnácté minutě prvního poločasu dokázali vybudovat šestibrankové vedení, které narostlo až na poločasový rozdíl sedmi branek 18:11. Kopřivnice se v prvním poločase mohla opřít o skvěle fungující obranu podpořenou výbornými zákroky Žingora a také o výbornou práci v útoku. Náskok vybudovaný v prvním poločase si dokázala Kopřivnice pohlídat i ve druhém dějství a nakonec tak dokráčela k zasloužené výhře 31:25.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Dušan Poloz, trenér HC Robe Zubří: "V první řadě bych chtěl pogratulovat soupeři k zaslouženému vítězství. Možná se budu opakovat, ale chtěl bych říct, že opravdu budujeme nový tým a jde to poznat. V poločase jsme ztráceli na soupeře 7 branek, což už se těžko otáčí. Ve druhém poločase jsme sice měli nějaké světlé momenty, trochu se nám zlepšila obrana, získali jsme nějaké míče, ale na vítězství to dneska v žádném případě nebylo. Pokud naše systémy nezlepšíme a nezkvalitníme, tak to bude bohužel takhle pokračovat. Určitě se budeme snažit, ale nejsme schopní říct v jakém časovém horizontu to bude."

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice: " My jsme samozřejmě velice šťastní, že jsme doma dokázali porazit Zubří. Myslím si, že pro diváky to bylo dnes velice pěkné utkání, protože přijeli fanoušci ze Zubří a v hojné návštěvě přišli naši fanoušci. Odehráli jsme velice dobrý první poločas, kdy jsme si vytvořili náskok, který jsme už v průběhu druhého poločasu udržovali. Jsme opravdu rádi za dva body, protože porazit Zubří se nestává každý den."