HCB Karviná
Zápasy
st 31.10.2018 |

Zápas Litovel - Dukla Praha

Zápasové menu

V utkání, ve kterém se poslední domácí Litovel utkala s desátou Duklou, a ve kterém pomýšlela na první body, dopadlo jednoznačně ve prospěch hostů.  Ti se ujali ze začátku mírného vedení, uklidnili se a vycházelo jim vše na co sáhli. Domácí se trápili v útoku, dělali technické chyby, a když se dostali do zakončení, často ztroskotali na výborném Petrželovi. Dukla využívala svého přechodu do útoku a velmi často skórovala pár sekund po obdrženém gólu. Hosté tak dokázali skórovat z téměř každého útoku a tím určili cílové skóre. Litovel zcela podlehla vývoji utkání a v poslední čtvrthodince tak tak udržela skóre pod 40 brankami

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér Tatranu Litovel: "Chtěli jsme využít tlaku, který na Duklu je a připravovali jsme se, že se do jejich sestavy vrací Sviták. Chtěli jsme se ujmout vedení, uklidnit se, ale to se povedlo Dukle. Ukázal se jednoznačně rozdíl v trénovanosti a rozdílových hráčích. Mrzí mě, že jsme prohráli tak velkým rozdílem, ale Dukla chyby neodpouští. My jsme psychicky vůbec nedokázali nepříznivý vývoj obrátit. Pochválil bych také rozhodčí, bylo to jejich první extraligové utkání v roli rozhodčích, jednoduché to neměli a zvládli to dobře."

Daniel Čurda, trenér Dukly Praha: "Jeli jsme sem s určitým respektem, protože v posledních utkáních se nám nedaří, pomohl nám návrat Kuby Svitáka, v první čtvrthodině jsme si vytvořili náskok a náš mladý tým se dostal do pohody a šlapal, jak má, od Petržely v brance přes obranu až do útoku. Vstoupili jsme dobře i do druhého poločasu a mohli jsme proti zlomeným domácím prostřídat celou střídačku. Škoda, že domácí prohráli takovým rozdílem, protože budují mladý tým a myslím, že do extraligy takový klub patří."