HCB Karviná
Zápasy
st 31.10.2018 |

Zápas Kopřivnice - Jičín

Zápasové menu

Ve středu večer hostila Kopřivnice házenkáře jičínského Ronalu. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, kteří se rychle ujali dvoubrankového vedení. Domácím se sice po dvou přesných trefách Fulneka podařilo ve čtvrté minutě srovnat 2:2, ale to bylo také naposledy, kdy na světelné tabuli panovalo vyrovnané skóre. Hosté si totiž v následujících minutách vzali své vedení rychle zpět a do dvacáté minuty si vypracovali až sedmibrankový náskok. Kopřivnici se posléze podařilo stáhnout vysoké manko na rozdíl čtyř branek, ale závěrečných pět minut poločasu bylo opět v režii hostů, kteří nakonec odcházeli do šaten za stavu 10:17. Ve druhém poločase hosté v nastaveném výkonu nepolevili a dokráčeli tak k zaslouženému osmibrankovému vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice: „Gratuluji soupeři k zaslouženému vítězství. Jičín si body určitě zasloužil, protože byl nastavený šedesát minut bojovat. My jsme se celý týden na dnešní zápas připravovali, ale kluci neplnili věci, které jsme si řekli. Byli na ně připravení, což sami uznali, ale nesplnili je. Dnes prostě nebojovali, což je nejhorší věc, která se doma může stát. Snažili se možná deset minut ve druhém poločase, kdy to chtěli zvednout, ale to je na extraligu strašně málo. To mě mrzí ze všeho nejvíc, protože nás doběhla maximální bojovnost a chuť se porvat o dva body. Já samozřejmě chápu, že ve sportu jsou i špatné zápasy a kolikrát nefunguje vůbec nic, ale i tak by měli hráči ze všech sil bojovat. Po zápase pak můžou se zdviženou hlavou odejít a pogratulovat soupeři, že byl v utkání lepší. Z mé strany dnes rozhodně velká nespokojenost."

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín: „Dnešní utkání se mi samozřejmě hodnotí velice kladně, protože jsme v Kopřivnici podali výborný výkon. Klobouk dolů před našimi kluky, protože dnes do puntíku splnili vše, co jsme si před zápasem řekli. Byly tam i určité věci navíc, což nás strašně těší. Z mé strany panuje velká spokojenost, protože v Kopřivnici není lehké vyhrát. O to víc si cením našeho výkonu, který jsme dokázali držet šedesát minut. Měli jsme za sebou několik utkání, kdy jsme odehráli skvělé první poločasy, ale bohužel jsme nedokázali udělat ten poslední krok. Už před zápasem jsem měl příjemný pocit, protože kluci skvěle pracovali na trénincích, takže ještě jednou klobouk dolů."