HCB Karviná
Zápasy
so 28.9.2019 |

Zápas Brno - Frýdek Místek

Zápasové menu

Začátek utkání patřil především defenzívám obou týmů, dlouho se čekalo na první gól. Čekání ale prolomil v 5. minutě domácí Libor Horut. Domácí byli nadále aktivní a odměnou jim bylo dvoubrankové vedení. Hosté sice téměř okamžitě srovnali, ale Brněnští opět strhli vedení na svou stranu. V 9. minutě začala divoká přestřelka, z níž si odnesl Frýdek-Místek dvou brankový náskok. Od této chvíle se hrálo vyrovnané utkání. Kénik korigoval vedení Frýdku-Místku na rozdíl jedné branky. Ve 23. minutě podržel královopolské házenkáře chycenou sedmičkou domácí brankář a pokračovalo se ve vyrovnaném utkání a hráči šli do šaten za stavu 11:11. Do druhé půle vstoupili lépe svěřenci domácího Vávry, když se ujali dvou brankového vedení. Hosté ale zabrali a srovnali s domácími krok. V 48. minutě šel Kénik do vedení o dva góly, to ale bylo domácím zřejmě málo, a tak v 50. minutě přidali další dva kousky. I přes snahu hostů nepříznivý stav zvrátit si domácí závěr utkání pohlídali a připsali si první domácí výhru.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: „Po Lovosicích jsem se bál, že hráči utkání podcení, ale nestalo se tak, přestože po prvních minutách hráči podlehli vědomí, že se utkání vyhraje samo. Frýdek-Místek na nás byl dobře připraven, první poločas se s námi držel. Po zranění jednoho z klíčových hráčů hostů jsme ukázali svoji kvalitu a utkání zvládli. S výsledkem jsem spokojen, ale co se týče výkonu, tak si myslím, že tam byli určité rezervy."

Andrej Titkov, trenér SKP Pepino Frýdek-Místek: „Můžu být spokojený s bojovností a přístupem hráčů. Čtvrté kolo nás zradilo, šancí jsme si nevypracovali tolik, abychom byli úspěšní. Gratuluji soupeři k vítězství."