HCB Karviná
Zápasy
so 28.9.2019 |

Zápas Maloměřice - Lovosice

Zápasové menu

První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná. Hrála se rychlá a důrazná házená, Brno dokázalo se soupeřem z Lovosic držet krok a výsledek se vždy pohyboval mezi jedno až dvoubrankovým náskokem hostů, avšak ke konci prvního poločasu si hosté vybudovali šestibrankový náskok. Zlomová pak byla zejména první pětiminutovka druhého poločasu. Domácí tento interval zaspali a Lovosice si velmi snadno vypracovaly až náskok jedenácti branek. Následně už bylo pro Lovce jednoduché si tento stav pohlídat a dovézt utkání k vítěznému konci.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vít Musil, trenér SHC Maloměřice Brno: „První a druhý poločas byly naprosto rozdílné. Řekli jsme si, jak jsme ve druhé půli hrát, ale jednalo se o naprostý blackout. Ztratili jsem spoustu balónů a soupeř stačil odskočit na nějakých deset gólů. Chtěli jsme hrát stále dopředu a na góly, ať z toho vytěžíme co nejvíce. Soupeř si to už jenom pohlídal. Potom už jsme spíše zkoušeli, ale nic moc se nepředvedlo, žádný zvrat ti nebyl.“

Pavel Farář, trenér HK FCC Město Lovosice: „Brankovým rozdílem jsme jasně vyhráli, ale zápas to rozhodně jednoduchý nebyl. Kluky jsem na to v kabině upozorňoval. Mně se ten styl Maloměřic líbí. Ve všech třech zápasech hráli poměrně slušně. Ty dva venkovní prostě nezvládli a doma s Hranicemi drželi dlouho nadějný výsledek a to stejné dnes s námi v prvním poločase. Dobře nám dnes fungovala defenzíva.”