HCB Karviná
Zápasy
so 12.10.2019 |

Zápas Jičín - Zubří

Zápasové menu

Sobotní podvečer patřil na východě Čech duelu mezi hráči jičínského Ronalu a týmem HC ROBE Zubří. Od úvodních minut Zubří na palubovce Jičína dominovalo a brzy si vypracovalo až osmibrankový náskok. Jičínští házenkáři se snažili stav utkání korigovat, nicméně náskok Zuberských nedokázali dotáhnout. Sveřenci trénera Poloze potvrdili roli favorita a z utkání si zaslouženě odváží dva body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Dušan Poloz, trenér HC ROBE Zubří: „Po problémech, které jsme měli na cestě, jsem se bál, jak utkání zvládneme a jak se s tím tým vypořádá. Naštěstí to tým nijak nepoznamenalo. Vstup do utkání jsme měli dobrý, ale poté jsme laxními a jednoduchými chybami dovolili Jičínu dostat se na rozdíl třech branek. V poločase jsme si řekli, že se těchto chyb musíme vyvarovat, protože jsme si byli vědomi, že tady v Jičíně je horká půda a že domácí dokáží potrápit každý tým. Nenechali jsme nic náhodě, závěr utkání jsme si pohlídali a hráli jsme až do konce.”

Lukáš Hybner, pivot HC ROBE Zubří: „Jsem rád, že jsme vyhráli i po problémech, které nás potkaly na cestě. Jsem moc rád, že jsme to ustáli a nepromítlo se to do utkání. Začátek utkání byl z naší strany dobrý, ale poté se to zadrhlo. Naštěstí jsme ustáli tlak domácích a já jsem upřímně moc rád, že jsem dostal šanci vstoupit do utkání.”

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín: „Gratuluji soupeři k jasnému a zaslouženému vítězství. My jsme to Zubří usnadnili prvními dvaceti minutami, kdy hráči Zubří jasně dominovali na obou stranách palubovky. Naší bezkontaktní obranou a špatným útokem jsme utkání ztratili již na začátku. Pochvala pro kluky, že jsme se do utkání ještě dokázali vrátit, ale v momentě, kdy jsme se dostali na rozdíl tří branek, jsme lehkovážně ztratili míče a nevyřešili jsme správně situace, takže se to zase otočilo na osmibrankový náskok pro Zubří. Jediné pozitivum na tomto utkání je, že si dorostenec Martin Knittl vstřelil svůj první extraligový gól. Čeká nás ještě spousta práce.”

Martin Knittl, křídlo HBC Ronal Jičín: „Nedokázali jsme ubránit nejlepší střelce Zubří. Když už fungovala obrana, nevěděli jsme, co dělat v útoku, a to o utkání rozhodlo."