HCB Karviná
Zápasy
so 23.11.2019 |

Zápas Brno - Nové Veselí

Zápasové menu

 Do utkání vstoupili lépe házenkáři Nového Veselí, když vstřelili první branku v zápase. V sedmé minutě již na tabuli svítilo skóre 3:6 pro hosty, Kénik do toho ale šlápl a v desáté minutě bylo vyrovnáno. Nové Veselí ukázalo svoji sílu a strhlo vedení na svou stranu. V 21. minutě mohli jít hosté do trháku o tři branky, ale domácí zachránil chycenou sedmičkou uzdravený Luděk Fabián. Do šaten tak šli hráči za stavu 12:15 pro házenkáře z Vysočiny, kteří mohli mít i větší náskok, Královopolské ale spasil několika povedenými zákroky Luděk Fabián. Lepší vstup do druhé půle měli brněnští házenkáři, když postupně stahovali náskok Nového Veselí. Střelecké nemohoucnosti Brna využili ale hosté, kteří znovu odskočili na rozdíl několika branek. Hráči Kéniku jakoby chytili druhý dech. V rozmezí pár minut snížili náskok Nového Veselí na dvoubrankový rozdíl. Hosté už si koncovku utkání pohlídali a dovedli zápas do vítězného konce poměrem 22-24.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: „Dnes bych utkání asi nehodnotil. Nás sráží vlastní chyby. Nové Veselí dělalo samozřejmě taky chyby, ale my jsme jich udělali víc a to nás dneska stálo výsledek. Věděli jsme, že Nové Veselí toho bude mít plné kecky, věděli jsme, že to nebudou tahat do rychlého útoku. Upozornil jsem kluky v poločase, aby nevylétávali z obrany. Nové Veselí nám moc nedávalo góly z dálky. Bohužel se nám nedaří tréninkový proces přetavit do hry. Blahopřeji Pavlovi k výhře a k bodům, jen bych chtěl říct, že Nové Veselí má dnes úplně všechno. Mají výborné zázemí, mají výbornou přípravu, mají kvalitní kádr a mají vynikající fanoušky, kteří jim dávají neskutečnou sílu, i když už prostě nemůžou. Takhle daleko jsme ještě nedospěli a toto nás trochu sráží."

Pavel Hladík, Sokol Nové Veselí: „Čím méně trénujeme, tím více se snažíme být pečliví v přípravě, tak jsem rád, že jsme to trefili. Čekali jsme, že proti nám nastoupí Viktor Hastík, čekali jsme, že Brno bude úplně kompletní, takže si myslím, že rozhodla právě příprava. Do sedmnácté minuty to bylo 10:10, ale potom jsme dostali strašně málo gólů, šlapalo nám to v obraně. Už jsme neměli sílu na to, abychom to přetavili na nějaký přechod, v tom jsme opravdu vypnuli. Sice nám už v druhém poločase docházely síly, ale dneska nám sílu dodali fanoušci, kteří byli neskuteční. V Lucembursku jich bylo 50, dneska jich přijelo 100, tak to smekám klobouk, strašně si toho vážíme a dodává nám to neskutečnou sílu. Takže moc děkuji fanouškům a děkuji klukům, jak to dneska zvládli."