HCB Karviná
Zápasy
so 1.2.2020 |

Zápas Maloměřice - Frýdek Místek

Zápasové menu

 Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří si vytvořili vedení 3:1. Velmi rychle se ale Pepino dotáhlo a díky dvěma brankám Pavla Musálka srovnalo na 4:4. Deset minut před závěrem první půle byla na obou stranách zvýšená míra faulů, které vygradovaly až ve zranění Mazury. Musil v závěru spálil šanci na zisk náskoku tří branek, když se objevil sám před gólmanem, ale střelecký pokus neproměnil. Vypjaté a důrazné utkání pokračovalo i ve druhém dějství zápasu. Koňaříkovi se podařilo několikrát zmařit hostujícím snahu snížit manko na jednobrankový rozdíl. Ovšem domácí nedokázali využít dvě přesilové hry a společně s neproměněnými šancemi se tak Frýdek deset minut před závěrem dotáhl na vyrovnaný stav 20:20. Vyhrocené utkání v závěru nakonec lépe zvládli domácí a na maloměřické půdě si tak připisují první body v sezóně.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vít Musil, SHC Maloměřice Brno: „Rozhodně se jednalo o vypjaté utkání. Ta situace byla hodně těžká. Máme za sebou šňůru proher a věděli jsme, že se jedná o utkání, které nás může bodově vrátit zpět do hry. Konec byl hektický a vypjatý. V první polovině jsme hru drželi v našich otěžích, ovšem jak šlo vidět, ve druhé části jsme hráli na úzký kádr asi o deseti hráčích. Myslím si, že se na zápase velkou mírou podílel Koňařík, který nám hlavně v závěru fantastickými zákroky vybojoval vítězství. Mě zejména mrzí nové zranění. Doufám, že to nebude nic vážného, určitě se jedná o nepříjemnou situaci a všechny nás to mrzí.”

Lubomír Kavka, Pepino SKP Frýdek-Místek: „Nebudu blahopřát domácím k vítězství, protože nebylo uhrané na hřišti, ale způsobem, který se mi nelíbil. Zákroky na našeho klíčového hráče byly brutální. Na hřišti jsme si zápas prohráli sami. Za stavu 20:20 jsme hráli přesilovku a nedokázali jsme ji potrestat. Kdybychom šli do vedení, tak by se zápas zase vyvíjel jinak. Takový je ale sport, na naší straně jsme neproměnili hodně šancí. To nás stálo výsledek.“