HCB Karviná
Zápasy
so 29.2.2020 |

Zápas Dukla Praha - Zubří

Zápasové menu

První gól zápasu v Praze sice vstřelil hostující Hrstka, ale Dukla v podání Vojtěcha Patzela bez zaváhání odpověděla, čímž určila ráz první poloviny utkání. Až do 20. minuty domácí a hosté vyměňovali branky se stavem 7:7. Avšak ve 22. minutě zápasu vedení pevně do svých rukou převzala domácí Dukla. Do druhého poločasu šli Pražané s náskokem čtyř branek, a ač hosté na začátku druhé poloviny utkání ještě snížili rozdíl na dvě branky, Dukla svůj střelecký účet postupně navyšovala a za pomoci nepřekonatelného brankáře Tomáše Petržaly porazila v souboji o druhé místo tabulky zuberský tým 24:18.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Daniel Čurda, trenér Dukly Praha: "Pro nás absolutně vydřené vítězství. Myslím si, že oba týmy umí hrát lepší házenou, dnes to byl obrovský boj. Bylo vidět, že se hraje o hodně, že se hraje o druhé místo v tabulce. Bylo hodně soubojů a stalo to všechny hodně energie. 39 střeleckých ran pro nás je strašně málo, my střílíme přes 50 střel za zápas. K tomu 14 technických chyb. To jsou parametry, které nejsou pro nás normální, ale souvisí s dnešním zápasem – nebyla to házená, byl to boj. My jsme v tom boji uspěli. Náš dnešní cíl byl získat dva body, z tohoto pohledu jsem spokojený. Jsem spokojený s fantastickým Tomášem Petržalou, a jsem spokojený s drivem v obraně, který po dlouhé době byl takový, jak jsme si to představovali.“

Zbyněk Mizera, odpovědný vedoucí HC ROBE Zubří: "V dnešním utkání jsme prohráli zaslouženě, Dukla byla rozhodně lepší. Zápas v podstatě rozhodl domácí brankář Petržala, který měl neuvěřitelné množství zákroků, a naše střelba, zvláště ve druhém poločasu, byla velice bídná. Pak přibyla nervozita a s tím zápasem, ač jsme bojovali, jsme nemohli už nic udělat."