HCB Karviná
Zápasy
so 5.10.2019 |

Udělali jsme první krok k postupu!

Zápasové menu

První utkání druhého kola Challenge Cupu jsme zvládli a do zítřejší odvety si tak přenášíme náskok pěti branek. O postupu se rozhodne zítra v neděli od 18 hodin. Přijďte naše borce podpořit!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Václav Franc, pivot HCB Karviná: Pro mě to byl první zápas v evropských pohárech. I proto jsem šel do Karviné, bylo to lákadlo, vyzkoušet si Evropu, ať už jde o Challenge cup nebo jiný pohár. Pořád je to zkušenost, za kterou musí být člověk rád. První minuty byly takové poznávací, protože jsme se neznali. Postupem času jsme dokázali zapnout, zlepšit obranu a vytvořili si pětigólový náskok. Do odvety ni nesmíme podcenit, nemyslet si že to máme v kapse. Pět branek rozdílu v házené nic neznamená, musíme zase makat od první minuty jako dneska.
Marek Michalisko, trenér HCB Karviná:
"Ukázalo se, že informace o soupeři jsme měli správné. Vlastně nás ničím nepřekvapil. Hodně mě mrzí, že v druhém poločase plném vyloučení, jsme nakonec přišli o osmibrankový náskok a v koncovce hosté snížili na pět. Takže se dá říct, že přes to, že jsme porazili soupeře o pět, jsem naštvaný. Je za námi první krok, o postupu musíme rozhodnout zítra a my za ním tvrdě půjdeme.