HCB Karviná
Zápasy
ne 17.11.2019 |

Přivezli jsme naději do odvety!

Zápasové menu

Po velmi vyrovmnaném průběhu jsme nakonec podlehli domácím o pouhé dvě branky a vše je tak otevřené. O postupu se rozhodne v neděli 24.11.2019 v 10:30 na naší palubovce.

Od začátku se hrál velmi vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy bojovaly na doraz. Domácí měli znatelnou výškovou převahu a my se snažili tento handicap nahrazovat rychlou kombinační hrou. To se nám dařilo, a byť jsme spíše dotahovali náskok domácích, nepustili jsme jej do nějakého brankového trháku.  

Celkem se nám i dařila hra 7 na 6, díky které jsme si vypracovali řadu příležitostí. Díky tomu vezeme v celku přijatelnou ztrátu dvou branek. Ze Srbska není jednoduché odvézt vítězství nebo aspoň přijatelný výsledek a nám se to povedlo. Díky tomu se rozhodne až v neděli na naší palubovce. Abychom dokázali Niš porazit aspoň o tři branky, potřebujeme podat znovu velmi dobrý výkon a k tomu bychom potřebovali pomoc Vás, našich věrných fanoušků.

Přijďte nás podpořit v co největším počtu a oslavme spolu svátek házené v naší karvinské hale. Srdečně všechny zveme! 


Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB Karviná: „Věděli jsme, že nás čeká ohromně těžký zápas. Připravovali jsme na to hráče, celý tým. To se potvrdilo, výšková převaha soupeře byla znát. Snažili jsme se s tím vypořádat, jak jsme mohli. Myslím, že jsme vůbec nepředvedli špatný výkon. Zápas musel být pro diváky pěkný, dramatický, spousta gólů. Náš cíl jsme tak splnili z části, prohráli jsme, ale o dvě branky. Jsme v půlce, čeká nás ještě těžký zápas v Karviné, na ten se musíme ještě dobře připravit.“

Djordje Teodorič, trenér RK Železničar 1949: „Potvdilo se, že Karviná hraje jiný styl házené než jsme zvyklí. Sehráli jsme spolu dost tvrdý ale férový zápas. Jsme rádi, že jsme vyhráli, jen je škoda, že to neskončilo větším rozdílem. V Karviné budeme bojovat o každý míč až do konce zápasu."