HCB Karviná
Zápasy
st 2.12.2020 |

Zápas Kopřivnice - Maloměřice

Zápasové menu

Do 23. minuty prvního poločasu bylo utkání vyrovnané. Následně se slova ujali domácí, kteří si po čtyřbrankové šňůře vypracovali výraznější náskok a do druhého poločasu vstupovali se čtyřbrankovým vedením (14:10). Po změně stran už hosté nedokázali duel zdramatizovat a Kopřivnice tak zaslouženě zvítězila poměrem 28:23.

„Samozřejmě nás mrzí prohra, protože dneska to byl konečně zápas, který měl z naší strany nějakou šťávu. Oproti předchozím utkáním tam byla vidět výrazně větší bojovnost. Udělali jsme sice spoustu chyb, ale furt jsme bojovali. Takové nasazení hráčů si přesně představujeme. Možná, že kdybychom neudělali nějaké chyby a proměnili šance, tak jsme se dokonce mohli poohlížet po bodech. My ale potřebujeme hrát takové zápasy, ve kterých dokážeme předvést bojovný výkon a potrápit silného soupeře, abychom se od toho mohli odpíchnout. Ještě jednou gratuluji domácím k zisku dvou bodů. Za mě to byl dneska pěkný zápas a dobrá házená," hodnotil Vít Musil, trenér SHC Maloměřice Brno.

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH ISMM Kopřivnice, si pochvaloval splnění úkolu – získání bodů. Méně spokojený byl s předvedeným výkonem: „Do zápasu jsme vstupovali s cílem získat dva body a dostat maximálně 25 branek. To se nám povedlo udržet, nicméně jsem si myslel, že se psychicky zvedneme, ale nakonec mi připadá, že nastal opak. Kluci mají po pauze na sobě deku a není tam ta lehkost, kterou jsme měli v útoku. Trápí nás to v zápasech a je potřeba se na to dále zaměřit."

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici