HCB Karviná
Zápasy
st 3.3.2021 |

Zápas Dukla Praha - Frýdek Místek

Zápasové menu

Po dvou dramatech v Plzni a Jičíně to naopak v Praze bylo velmi jednoznačné. Dukla, byť do zápasu naskakovala prakticky rovnou z karantény, nedala Frýdku-Místku prakticky šanci. Vždyť už v prvním poločase nasypala do branky Frýdku více než dvacet branek! Do sítě Pražanů jich nepadlo za stejný čas ani deset a ze dvanáctibrankové poločasové ztráty se Frýdek-Místek oklepávala jen těžko. Pražanům stačilo si bezpečný odstup v druhé půli pohlídat, bez větších problémů dovedli utkání k desetibrankové výhře.

„Takový zápas se těžko hodnotí, protože dnes jsme jasně prohráli. Nezbývá mi nic jiného než Dukle pogratulovat k super výkonu. Úplně nás přejeli a já se musím omluvit našim fanouškům, protože náš výkon nebyl dobrý. Dukla nás převyšovala ve všech aspektech, ať už v obraně, útoku či agresivitě, důrazu, chtění…,“ litoval a vzkazoval omluvu do Frýdku-Místku trenér hostů Daniel Valo. „Nevím, co se stalo. Nedodrželi jsme taktické pokyny a ten první poločas byl z naší strany katastrofální. Nevím, jestli nás zápas s Jičínem v neděli stál tolik fyzických a psychických sil, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Prostě nás Dukla dnes přejela a já s naším výkonem nemůžu být vůbec spokojený,“ dodal zklamaně Valo.

V opačném táboře přirozeně vládla euforie. „Výborný výkon. Od první minuty jsme byli lepším týmem. Skvělá obrana, za kterou dobře chytal Tomáš Petržala, ve druhé půli to samé Jakub Votava, oba brankáři byli velmi dobří. Oproti zápasu ve Frýdku-Místku jsme výrazně zlepšili obranu, takže jsme dlouho drželi soupeře na devíti gólech, snad 35 minut. Takže za mě pochvala,“ chválil do kabiny trenér Dukly Daniel Čurda, který již před zápasem neskrýval pochybnosti o tom, zda tým po dlouhé pauze utkání zdravotně a fyzicky zvládne. „Bál jsem se toho zápasu z jednoho důvodu, a to že jsme 14 dní netrénovali. Navíc nám chyběli tři lidi ze základní sestavy. Já chci všechny hráče pochválit, protože dnes k tomu přistoupili velice dobře a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Teď potřebujeme zregenerovat a v sobotu nás čeká nejtěžší soupeř, o kterém bych řekl, že v lize zatím letos nemá konkurenci, tak doufám, že se pokusíme mu to znepříjemnit,“ okomentoval víkendové vyhlídky k zápasu s Karvinou Čurda.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici