HCB Karviná
Zápasy
so 5.12.2020 |

Zápas Dukla Praha - Jičín

Zápasové menu

Přesvědčivou výhru zapsali házenkáři Dukly Praha. Jičínu nadělili jedenáctibrankovou porážku a rozhodnuto bylo prakticky už po prvních třiceti minutách, když Pražané vedli o poločase 20:10.

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín, sportovně uznal, že Dukla byla jasně lepší. „Zasloužené vítězství Dukly, my jsme jim dneska byli jen sparing partnerem. Samozřejmě rozhodl ten první poločas, kdy si Dukla vytvořila komfortní náskok. Jsme všichni zklamaní a po té sérií tří těžkých zápasů jsme se dostali hodně na dno. Teď jdeme do zbytku podzimu, na ty dva domácí zápasy, už chceme pomalu pomýšlet na play off, takže je musíme zvládnout. A hodit ty tři strašidelné zápasy za hlavu a zvednout se. Nic jiného nám nezbývá,“ hlásí k současnému rozpoložení týmu Mašát.

„První poločas – top výkon, tam nebylo vůbec co vytknout. Dvacet ku deseti s týmem, který, si myslím, rozhodně patří mezi lepší špičku v naší lize, je výborný výkon,“ pochvaloval si na druhé straně trenér Dukly Daniel Čurda a dodal: „Skvělá agresivní obrana, za kterou spolehlivě chytal Tomáš a obrovský tlak směrem dopředu, to je to, čím se chceme prezentovat. Ve druhé polovině to bylo podobné, ale jediné, co se stalo, že jsme tam přidali velký počet technických chyb, a proto ten náskok už nevzrůstal a už se ten zápas vlastně dohrával. Ale my se musíme odrazit z prvního poločasu, protože pokud takhle budeme hrát, tak se můžeme úplně směle postavit každému.“

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici