HCB Karviná
Zápasy
st 9.12.2020 |

Zápas Hranice - Dukla Praha

Zápasové menu

Ve středu 9. prosince se sehrála předehrávka 14. kola, kdy celek Dukly Praha zavítal ještě před evropským pohárem na palubovku Hranic. Do zápasu vstoupili hosté s agresivní obranou a díky svým rychlým protiútokům se hned na úvod dostali do vedení. Dukla si budovala postupný náskok a začala od 15. minuty určovat tempo hry. Hranice se snažily konkurovat soupeři, ale srážely je jejich technické chyby v útoku. Dukla si své vedení do konce poločasu udržela a do šaten se odcházelo za stavu 8:13 ve prospěch hostů.

V druhém poločase se nekonalo žádné drama. Tým Dukly nadále pokračoval v agresivní obraně a ve spolehlivé koncovce. Hraničtí se snažili s vývojem utkání něco udělat, avšak Dukla jim to nedovolovala. Značnou zásluhu na výkonu hostů v útoku měli dva osmi góloví střelci Patzel s Klímou. Dukla si svůj náskok pohlídala a zaslouženě si odnáší ze zápasu dva body. Hostující tak odjíždí z Hranic směrem do evropských pohárů z ideální výchozí pozice.

„Dneska je to pro nás rozhodně důležité čtvrté vítězství. V Hranicích se nikdy nehraje jednoduše, mají dobrou obranu s Pepou Kučerkou. My jsme se soustředili na to, abychom neustále hráli v tlaku, pokusili jsme se jim vnutit naši rychlou hru. Myslím si, že se to povedlo. Povedlo se to už během prvního poločasu a v druhém jsme v tom pokračovali,“ hodnotil trenér Dukly Praha Daniel Čurda a dodal: „Celý zápas jsme měli relativně pod kontrolou, přestože jsme nemohli nebo vlastně jsme ani nechtěli tolik střídat. Aby hráli hráči, kteří jsou zahřátí. Pro nás důležité dva body směrem do evropských pohárů, protože tady prohrát a pak hrát evropské poháry, to by pro nás nebyla ideální výchozí pozice.”

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici