HCB Karviná
Zápasy
ne 20.12.2020 |

Zápas Plzeň - Lovosice

Zápasové menu

Téměř celý první poločas domácí dotahovali náskok Lovosic. Teprve v 17. minutě bylo po brance Škvařila poprvé srovnáno (9:9) a deset minut na to poslal Tonar svůj tým dokonce do vedení – 15:14, v poločase byl stav 17:16 pro Plzeň.

Nástup do druhé půle zřejmě definitivně rozhodl, domácí odskočili na 24:20. A i když Talent ve 47. minutě přišel po přímé červené kartě o Stehlíka, v následném oslabení dokonce dvakrát skóroval a zřejmě definitivně zlomil odpor soupeře. Pětigólový náskok 26:21 pak domácí navýšili až na konečných 35:24.

„V první půli jsme nebránili podle představ. O přestávce jsme si upřesnili a zopakovali, jakým způsobem bránit Jonssona s Motlem a zafungovalo to. Pomohlo nám i ubráněné oslabení, v němž se nám dařilo víc než při hře šest na šest,“ komentoval utkání trenér domácích Petr Štochl.

Roman Jelínek, trenér Lovosic, byl zklamaný z polevení ve druhé půli: „Myslím, že jsme v první poločase viděli nadstadardní extraligovou házenou. My jsme však potom nepochopitelně polevili v útočné fázi a to se podepsalo na celkovém výsledku, který je pro nás možná až příliš krutý.“

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici