HCB Karviná
Zápasy
út 16.2.2021 |

Zápas Zubří - Hranice

Zápasové menu

Od začátku byli domácí lepším týmem, vedení si drželi celých 60 minut. Začátek zápasu vyzněl pro Zubřany určitě nejlépe, jak mohl, vedení 4:0 bylo dost povzbudivým začátkem. Hranice za tohoto stavu začaly snižovat a ve 14. minutě byl stav 6:4. Naneštěstí pro hosty to bylo na dlouhou chvíli jediné těsné skóre. Valaši svou dobrou hrou navyšovali své vedení a ve 23. minutě reagoval oddechovým časem trenér Hranic Hudeček. Time-out zabral, neboť rychlými 4 góly stáhli hosté stav na přijatelnějších 14:11. Do konce první půle ještě hosté zabrali, a dokonce se dostali na mínus jeden gól. Domácím ale nic neuniklo a do šaten se šlo za stavu 16:14. Druhý poločas byl na začátku opět v roli Zubřanů. Stav 20:14 v 35. minutě hovořil jasně. Byť domácí trápily technické chyby, Hranice jich nasekaly podstatně více. Nemohly se tak přiblížit přijatelnému skóre nebo dokonce k obratu. Zubří potvrdilo roli favorita a připsalo si 2 body do tabulky, ve které je na sedmé pozici s 18 body. Hranice jsou aktuálně na první nepostupové příčce se 13 body.

„Děkuji opět celému našemu týmu, že jsme se dokázali zkoncentrovat. Bylo příjemné, že jsme si vybojovali náskok hned ze začátku. Když nás začaly Hranice tlačit se hrou 7 na 6, tak jsme se s tím nedokázali vypořádat, tam byl problém," viděl slabinu výkonu svého týmu trenér Michal Tonar. "Byli jsme trochu zbrklí vepředu. Mohlo to dopadnout trochu jinak. Víme, že konce zápasů nemáme pod kontrolou. Pro dnešek kluky omluvím, že tam byla někde technická chyba navíc. Teď máme těžké zápasy před sebou. Není ještě konec základní části. Jsem moc rád za dva body, dneska nám psychicky pomůžou i do poháru,“ dodal pak smířlivěji zuberský kouč.

Trenér hostujícího týmu Jaroslav Hudeček uznal, že jeho tým se celou dobu držel o krok za soupeřem: „V prvé řadě pogratuluji Mikymu a družstvu Zubří k zaslouženému vítězství. My jsme celou dobu tahali za kratší konec. Bohužel se nám opakují stejné chyby, my je odstraňujeme na tréninku, ale v zápase vždy přijde pasáž, kde je děláme. Já jsem spokojen pouze s obranou činností. V útoku jsme dělali chyby a uspěchali střelbu. Mohli jsme se dostat na menší dostřel. Říkám zcela otevřeně, že Zubří vyhrálo zaslouženě, my jsme tahali za kratší konec.“

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici