HCB Karviná
Zápasy
so 12.2.2022 |

Zápas Hranice - Kopřivnice

Zápasové menu

Cement svedl s favorizovanou Kopřivnicí vyrovnanou bitvu. Hosté sice už od samotného začátku udržovali dvougólové vedení, nepovedlo se jim však dlouho výrazně odskočit. Do pohodlného vedení (15:11) se dostali až po hitparádě třígólové Jana Gřese mezi 23. a 25. minutou, domácí však v koncovce první půle soupeřův náskok stihli ještě stáhnout.

Po přestávce nastoupila do hry lépe Kopřivnice, která se ve 46. minutě dostala do vedení 25:19. Za soupeře reagoval dvěma brankami bez odpovědi Jan Plaček, mezi nimi se trefil ještě Jan Artur Urbánski. Sympatický výkon nakonec Hranicím na body nestačil. Kopřivničtí i díky dvěma time-outům kouče Aleše Chrastiny dotáhli zápas do vítězného konce.

„Kopřivnice vyhrála zaslouženě, protože se projevila zkušenost hráčů. Myslím si, že o celém tom výsledku rozhodl první poločas, který jsme neskutečně promrhali a propadli jak v obranné, tak i útočné činnosti. Ve druhém poločase jsme se dostali na dostřel dvou branek, ale zase vytvořili neskutečné technické chyby. To všechno nahrávalo soupeři, který hrál v klidu, takticky a odehrál to utkání v podstatě jen v základní sestavě, bez velkého střídání,“ ohlížel se za utkáním trenér Cementu Jaroslav Hudeček.

„Pro nás nesmírně důležité vítězství vzhledem k postavení v tabulce, kdy ještě stále nemáme jisté play-off. Takže to jsou body, které jsme nutně potřebovali a nemohli jsme si tady dovolit prohrát. Myslím si, že podle toho jsme k tomu přistoupili. Výkon byl bojovný a chlapy dodrželi veškeré pokyny, které jsme si řekli a důsledkem je vítězství. Myslím si, že zasloužené," komentoval Aleš Chrastina.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici