HCB Karviná
Zápasy
so 19.2.2022 |

Zápas Dukla Praha - Kopřivnice

Zápasové menu

Sobotní program otevřelo utkání Dukly s Kopřivnicí. Ačkoliv po první půli vedli těsně hosté, body nakonec ukořistili Pražané, kteří se dostali v tabulce na dostřel čtvrtým Lovosicím. Po programu 19. kola ztrácí už jen dva body.

„Myslím, že si za ten druhý poločas družstvo zaslouží poděkování minimálně za obranu, protože ta se po prvním nepovedeném poločasu, kde jsme dostali 20 gólů, zvedla. Kopřivnice udělala pár technických chyb, které jsme dokázali okamžitě potrestat rychlými góly, díky čemuž jsme se dostali na náskok tří, čtyř gólů. A řekl bych, že potom to už od nás bylo hrané poměrně na jistotu. Nejsem spokojený s prvním poločasem, ale měl jsem radost z toho přechodu, myslím, že ve druhé vlně je naše velká síla. Za týden nás čeká další těžké utkání v Hranicích, tak se určitě budeme chtít srovnat v obranných činnostech,“ komentoval souboj celků z prostřední části tabulky trenér Dukly Michal Tonar.

Na druhé straně spokojenost nepanuje, Kopřivnice prohrála čtvrté z pěti posledních ligových zápasů. „Bohužel jsme neproměnili spoustu příležitostí, které určitě měly skončit gólem. Neubránili jsme rychlý útok a druhou vlnu Dukly. Výsledek je 37 gólů, což je strašně moc, proti tomu se těžko vyhrává. Bohužel jsme nenaplnili to, na co jsme se připravovali,“ shrnul kouč Aleš Chrastina.

Foto + Foto TOP: Ladislav Adámek (HC Dukla Praha)

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici