HCB Karviná
Zápasy
so 5.3.2022 |

Zápas Nové Veselí - Maloměřice

Zápasové menu

Poslední utkání jednadvacátého kola se hrálo před kamerami ČT Sport ve Veselí. Ani jeden z týmů nezůstal, co se týče finanční pomoci Ukrajině, pozadu a za každý svůj vstřelený gól se rozhodly obě strany přispět částkou 200 korun. Šťastnější byli po utkání domácí házenkáři, kteří do „společné kasy“ přispěli výraznější měrou, což logicky znamenalo vítězství Nového Veselí.

První čtvrthodina přitom vyšla mnohem lépe Maloměřicím. Vít Kučera v první minutě skóre otevřel a o nějakou chvíli a gólů později zvyšoval vedení svého týmu na 6:3! Až po time-outu se podařilo Veselí zásluhou Ondřeje Štěpána vyrovnat a osm minut před koncem prvního poločasu také přetáhnout vedení na svoji stranu. Na malou chvíli se do nejtěsnějšího náskoku ještě vrátili po dvou brankách Lukáše Koubka hostující Maloměřice, poté ale hřiště ovládli domácí. Štěpán Ondřej a David Melichar v poledních minutách rozhodli o tom, že do kabin šlo Veselí s náskokem čtyř gólů.

Ve zlepšeném a místy až dominantním výkonu pokračovali domácí také po změně stran. Maloměřice dokázaly za dvacet minut vstřelit pouze dva góly, jejich soupeř mezitím rozhodl o svém vítězství. Gólově při chuti byl především Roman Dodica, který měl na konci utkání na kontě osm přesných zásahů. V padesáté minutě zvýšil vedení domácího týmu na 26:13, což byl také nejvýraznější náskok Veselí v celém zápase. Závěrečné góly Maloměřic sice neměly na osud zápasu velký vliv, v rámci charitativní akce ale přinesly alespoň pár stovek korun pro dobrou věc navíc.

Rozhodčí: Bubeníček Tomáš, Petruška Tomáš

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici