HCB Karviná
Zápasy
pá 20.8.2021 |

Zápas Tarnów - Karviná

Zápasové menu

Začátek zápasu byl pro domácí těžký - za 8 minut dokázali vstřelit pouze jeden gól. Brankář Marjanovič v naší brance si vedl dobře a hráči v poli tvrdě pracovali v obraně. Pouze domácí Mrozowicz prolomil sérii neúspěchů krásným přehozením a hned po něm udeřil Tokuda a stav byl 3: 4. Hráči HCB Karviná však opět převzali iniciativu a po 13 minutách hry bylo skóre 3 : 6. V dalších minutách si třígólové vedení udržovali. V této fázi už byla hra velmi tvrdá a oba týmy bránily svoji branku s velkým nasazením. První poločas nakonec skončil stavem 13:15

Druhou část hry zahájil domácí tým lépe - rozdíl ve skóre se snižoval, domácí dokonce srovnali na 16:16 a o minutu později se po sedmičce Wojciecha Dadeje dostali i do vedení. Naši hráči ale znovu zabrali, zlepšili koncentraci a ve 38. minutě jsme se opět ujali tříbrankového vedení 17:20.

Další průběh už patřil nám, podařilo se nám navýšit náskok na pět branek a čtvrt hodiny před koncem bylo skóre 22:27. Hráči Grupa Azoty Unie Tarnów se snažili snížit, ale náš tým si až do samého konce udržel vysokou herní laťku a zápas skončil 27:33.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici