HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
ne 20.4.2003 | Libor Kulig

Na semifinále za dvacku

23.dubna začíná v Karviné semifinále letošního ročníku ligy, ve kterém se Baník utká s Duklou Praha. Vedení klubu se rozhodlo pro radikální řešení otázky vstupného na semifinálová utkání.

I na našich webových stránkách se objevily připomínky na výši vstupného v této sezóně. Proto se vedení klubu rozhodlo snížit radikálně výši vstupného na jednotlivá utkání semifinále s Duklou Praha.

Vstupenka na semifinále bude stát 20.-Kč. Majitelé permanentek mají přednostní právo na koupi vstupenky po předložení permanentky, tak aby měli možnost sedět na stejném místě, jak byli zvyklí celou sezónu. Permanentky se na semifinále prodávat nebudou. Vstupenky budou očíslované a po jejich případném vyprodání se budou prodávat další vstupenky, ale již jen k stání taktéž za cenu 20.-Kč.

Proto neváhejte a zajistěte si v dostatečném předstihu vstupenku na zápasy semifinále.

Předprodej vstupenek začne v úterý 15.dubna a bude probíhat denně na sekretariátu haly vždy v čase 08.00-10.00 a 14.30-16.00 hodin do pátku 18.dubna. Poté bude předprodej ukončen a zbylé vstupenky se budou prodávat až v den prvního utkání, tedy ve středu 23.dubna od 16.00 hodin.