HCB Karviná
Zápasy
so 11.5.2019 |

Zápas V.Bystřice - Karviná

Zápasové menu

Ke svému předposlednímu utkání zajíždělo družstvo mladšího dorostu do Velké Bystřice. Družstvo Velké Bystřice se prezentuje dobrým herním projevem, ale nevyrovnanými výkony. Dle postavení v tabulce se očekávalo naše vítězství. Bohužel, naše družstvo pokračovalo v sestupné tendenci herního výkonu. Prezentovali jsme se slabým a odevzdaným výkonem. Naše hra byla pomalá, těžkopádná a upracovaná. I v tomto utkání jsme se potýkali se střeleckou úspěšností, která nás trápí delší dobu. Domácí nás porazili hlavně svou chutí a vůlí po vítězství. Neřekl bych, že byli herně kvalitnější, ale svou hrou, která je založena na hře 1 : 1, nás snadno přehrávali. První poločas jsme ještě zvládli a vyhráli jej 16 : 15. To jsme ještě měli vysokou střeleckou úspěšnost (67%).

Ve druhém poločase jsme však totálně propadli a klesli jsme na 37% úspěšnost. Nedokázali jsme soupeře přehrát ani v početní převaze 6 : 5, nebo ve hře bez brankáře 7 : 6. Dělali jsme neskutečné technické chyby, a když jsme si vypracovali šanci, tak jsme ji zahodili. Domácí tak v pohodě navyšovali svůj náskok a dokázali utkání dovést do zaslouženého vítězného konce.

V tabulce se nic zásadního nezměnilo a naše družstvo má stále šanci při vítězství nad družstvem Náchodu, které nás čeká tuto neděli, přeskočit bodově družstvo Plzně a obsadit konečnou pátou příčku. Pevně věřím, že hráči v sobě najdou chuť, odhodlání a bojovnost poprat se o toto umístění. Stejně tak věřím, že před domácím publikem odevzdají hráči na hřišti opravdu celé srdce a rozloučí se vítězstvím!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici