HCB Karviná
Zápasy
ne 24.10.2010 |

Hubené vítězství ve Frýdku Místku

Zápasové menu

Frýdek Místek potvrdil, že má vzrůstající formu a jeho dobré výsledky z poslední doby nebyly určitě náhodné. Vyhráli jsme totiž po vyrovnaném průběhu o jedinou branku a posunuli se tak na druhé místo Zubr Extraligy za vedoucí Plzeň.

Gólově chudé ale velmi vyrovnané utkání dnes sledovali diváci ve Frýdku. Lepší nástup do utkání se vyvedl favoritovi z Karviné, už v 11. minutě ale poslal domácí do vedení Hes a až do 19. minuty pak byli domácí pořád o krok napřed před Karvinskými. Celkový součet branek, jež padly v prvním poločase, byl pouhých dvaadvacet, což mají na svědomí do velké míry především skvělé výkony jak domácího Šoltése, tak karvinského Drápala.

V první desetiminutovce druhé půle se vedení opět chopila Karviná, domácí se ale drželi v těsném jednobrankovém závěsu. Svému soupeři nedovolili odskočit na víc než tři branky a to především díky skvělému vystoupení Šoltése. Dyba s Hesem pak v poslední minutě svými střelami stáhli rozdíl na pouhopouhou branku, přesto však Karviná nejtěsnějším rozdílem Frýdek poráží. Domácí ale dnes předvedli, že se herně zvedají a vylepšují si nálepku získanou v prvních kolech.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jozef Hanták HCB OKD: Opět jsme doplatili na neproměňování jasných šancí. Kdybychom proměnili aspoň část z nich, byla by koncovka zápasu klidnější. Dobře zachytali jak Drápal, tak Lefan. Výhrady mám částečně i k práci obrany, kde se nedařilo úplně pokrývat zejména Mecu a Dybu. Domácí sice potvrdili vzrůstající výkonnost z posledních utkání.