HCB Karviná
Zápasy
so 24.9.2011 | Ivo Dudek

Dva body zůstaly doma v Karviné

Zápasové menu

Výsledky, které dosáhl náš dnešní soupeř signalizovaly, že utkání nebude snadné a tak jsme nastoupili koncentrovaně a zodpovědně k dnešnímu podvečernímu utkání. A to přineslo své ovoce. Hosté přes veškerou snahu vyšli naprázdno. Zvítězili jsme totiž po dobrém výkonu 35:26.

Stejně jako minulý týden v utkání s Brnem, se dnes ujali vedení hosté. Vedli už dokonce 3:1 ale pak už začalo utkání nabírat pro nás přijatelnější směr. Brzy jsme totiž stav srovnali a začali si budovat náskok. Hráči hráli po celý zápas pohlednou házenou - zejména v útočné fázi. Dařily se jim opravdu pohledné akce, na které byla radost se dívat a přítomní diváci to mnohdy oceňovali potleskem. Věříme, že právě taková rychlá, nápaditá a kombinační házená se vám, našim divákům líbí a bude vás chodit pořád víc.

Trochu horší to bylo v obraně, kde nám zkušení hráči hostů mnohdy zle zatápěli. Obrana nefungovala ještě tak, jak by si trenér Trtík přál a nejednou to dával na lavičce hráčům na vědomí. I díky tomu, že jsme hráčům Přerova dovolovali často skórovat, se držel soupeř skoro po celé utkání na dostřel a nedovoloval nám ani na chvíli si vydechnout.

Měli jsme sice navrch, vlastně po celou dobu nebylo pochyb o vítězi, ale rozhodující nápor, který definitivně zlomil odpor soupeře přišel až v posledních deseti minutách utkání. To jsme utekli až na konečný rozdíl devíti branek.

Nejlepším střelcem se dneska na naší straně stal Radim Chudoba s osmi trefami, následovali ho Kružík se sedmi a Sliwka s šesti brankami. Za hosty se nejčastěji prosazoval zkušený Hradil, který zaznamenal devět zásahů.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Miroslav Frank (Přerov): Dnes nás Karviná vyhrála zaslouženě i přes zdání, že brankáři Karviné neměli svůj den. Přehrála nás ale rychlostně a kombinačně. Nám chyběl střelec Plšek a Hastíka jsme šetřili, protože si udělal ve čtvrtek výron.

Rastislav Trtík (HCB OKD): Můžu být spokojený s výsledkem a s tím, že jsme pobavili diváky. Ale s čím nejsem spokojený je obranná fáze. Útok je pěkný, vtipný, jsou tam náhozy, signály ale obrana nehraje zdaleka jak by měla. Hráči jsou všude o krok později a to se potom brankář může snažit, ale když mu obrana nepomůže, tak sám už nic neudělá. To je vlastně důvod, proč jsme dostali 26 branek. Tolik snad jen k tomu, že brankáři neměli svůj den.

Fotogalerie