HCB Karviná
Zápasy
ne 4.3.2012 |

S Třeboní jsme problémy neměli

Zápasové menu

Včera jsme splnili roli favorita, když jsme v devatenáctém kole Tipgames extraligy, bez problémů, porazili poslední Třeboň a připsali si tak další dva body do tabulky. Bodově jsme se tak dotáhli na Zubří, které má ale stále jedno utkání k dobru. Musí totiž odehrát odložený zápas 16. kola s Plzní. A ten může být, při současné formě Plzně, hodně zajímavý.

Utkání bylo vyrovnané asi do poloviny prvního poločasu. Ve 14. minutě jsme vedli o dvě branky 8:6. O naše branky se výhradně starali dobře hrající Petrovský a Vančo. Hosté ještě svou chutí do hry a nasazením stačili kontrovat a drželi se tak na dostřel. Pak jsme ale vstřelili tři branky v řadě, udělali si tak náskok o pět branek a na naše branky už hosté nestíhali odpovídat. V poločase už byl náskok desetibrankový a o vítězi bylo rozhodnuto.

Jediným otazníkem zůstával rozdíl ve skóre, kterým utkání skončí. Ten byl nakonec šestnáctibrankový a utkání tak skončilo podle předpokladů.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jordák Vladislav (Třeboň): Kvalitu družstev se nedá srovnávat. Jeli jsme sem poprat se o výsledek, ale rozdíl v rychlosti a dynamice hry byl obrovský. Přesto ale nedám na své hráče dopustit. Jsou to srdcaři, mají házenou rádi a hrají srdcem. Patří jim za to určitě dík.

Rastislav Trtík: (Karviná): Děkuji za korektní přístup soupeře k utkání. O tom, že se umí vyhecovat a hraje srdcem jsme se mohli přesvědčit v Třeboni, kde jsme s odřenýma ušima vyhráli o dvě branky. Ale k dnešnímu utkání - není podstatné o kolik utkání vyhrajeme ale co děláme na hřišti. Dnes mě trochu rozčílilo posledních několik minut před koncem, kde jsme už nehráli co jsme měli. Jsou v naší hře výpadky a trochu mě zaráží, že je mají i starší a zkušenější hráči. Dnes jsme zase ukázali, kterým směrem se naše hra bude ubírat. A to směrem k rychlé a běhavé házené atraktivní pro diváky.

Fotogalerie