HCB Karviná
Zápasy
ne 30.9.2012 |

Sbírku bodů z venkovních hřišť jsme nerozšířili

Zápasové menu

Po dvou výhrách na palubovkách soupeřů jsme dnes v Lovosicích neuspěli. Domácí, po postupu v poháru EHF a výhře v Zubří byli favoritem, ale na hřišti se odehrávala naprosto vyrovnaná bitva. Bohužel koncovku přece jen zvládli domácí lépe a prohra o čtyři branky je po vyrovnaném průběhu pro nás až příliš krutá

Domácí si hned od začátku velmi hleděli našeho nejlepšího střelce Vojty Petrovského a tak se o jeho obvyklý příděl do branky soupeře tentokrát starali Chudoba S Mlotkem. Za nimi nezaostával Ani Vančo, který svůj dobrý výkon na hrotu obrany 1 - 5 ještě okořenil brankami do sítě domácích. Po naprosto vyrovnaném průběhu první půle, kdy dominovaly spíše obrany, podpořené výkonem gólmanů na obou stranách si až v těsně před odchodem do šaten domácí vytvořili dvoubrankový náskok.

Hned s nástupem do druhého dějství byl ale náskok domácích smazán a pokračovala vyrovnaná bitva, kde se o každý míč odehrával tuhý boj. Ve třinácté minutě sáhl trenér domácích ke střídaní brankářů a tak se v brance Lovosic ukázal náš odchovanec Artur Adamík. Prezentoval se výborným výkonem a proti našim střelcům se mu opravdu dařilo. Naštěstí za ním nezaostával ani Vít Pyško v naší brance a tak vše spělo ke dramatické koncovce.

Tu přece jen zvládli lépe domácí. My jsme totiž v poslední pětiminutovce dokázali Adamíka překonat jen jednou a síť za Pyškovými zády se rozvlnila ještě čtyřikrát. Díky této koncovce domácí zvládli svůj další zápas a nám nezbylo než konstatovat, že čtyřbrankový rozdíl je vzhledem k průběhu utkání dost nespravedlivý. Nicméně, přesto, že jsme nedokázali bodovat, prezentovali se hráči bojovným výkonem a dokázali, že rozhodně v průběhu soutěže nechceme hrát druhé housle a body nebudeme nikomu snadno rozdávat.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici