HCB Karviná
Zápasy
so 20.10.2012 |

Kopřivnici jsme bez problémů porazili

Zápasové menu

Chtěli jsme dokázat, že slabý výkon v minulém kole, když jsme prohráli s Duklou, byl zapomenut a od začátku jsme se s vervou pustili do hostů z Kopřivnice. Rychle jsme si vytvořili náskok a hosty jsme v podstatě k ničemu nepustili.

První branku zápasu vstřelil ze sedmičky hostující Gřes ale to bylo naposledy co hosté v utkání vedli. Naši hráči hráli s chutí a hlavně rychle. Právě rychlost byla asi rozhodujícím faktorem k tomu, že jsme si rychle vypracovali náskok. Zejména Chodba a Mlotek se na začátku starali o navyšování skóre. A ani Petrovský, který byl osobně bráněn, nevyšel naprázdno a zapisoval se do listiny střelců. Ve 24. minutě dal branku Užek a navyšoval už na rozdíl deseti branek - 16:6. Pak ale naši trochu ztratili koncentraci a hosté do poločasu korigovali na 17:11.

Nástup do druhého dějství nám ale zase vyšel parádně a rozdíl deseti branek ve skóre jsme rychle získali zpět. Už v 35. minutě totiž zvyšoval na 22:12 Vančo a v utkání už zbývalo vyřešit jen jedinou hádanku - jak vysoký rozdíl ve skóre bude na konci. Naši pravidelně zatěžovali konto hostů a z jejich řad dokázal častěji kontrovat jen Krejčiřík - bývalý hráč naší SCM.

Diváci tak mohli být spokojení. Viděli vítězství domácích borců, hodně branek v síti hostů a plno pohledných akcí. Věřím, že si tak opět do haly najdou cestu. V dalším utkání na domácí palubovce totiž budeme hostit 10.11. v 18 hodin v rámci 9. kola svého tradičního velkého rivala ze Zubří. Srdečně zveme všechny fandy dobrého sportu.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, KH Kopřivnice: Těžko se mi po takovém zápase mluví. Nevyšly nám začátky poločasů. Byť jsme věděli, že nesmíme domácí pustiti k rychlým útokům, neuhlídali jsme je. Naše technické chyby domácí vždy potrestali.

Daniel Michajlík, HCB Karviná: Chceme hrát o první šestku a tak si nemůžeme dovolit doma prohrávat. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme hrát ze zabezpečené obrany, což nám na Dukle nevycházelo. Nejsem úplně spokojený produktivitou střelby. Neproměnili jsme spoustu střeleckých. Ale jinak jsem rád, že jsme vyhráli a hráči plnili taktické pokyny, které jsme si naordinovali.

Fotogalerie