HCB Karviná
Zápasy
so 15.12.2012 |

S Přerovem jsme si poradili

Zápasové menu

Přes velkou marodku jsme si i v oslabeném složení nepřipouštěli, že bychom mohli s posledním Přerovem doma ztratit body. A to se také podařilo. Zvítězili jsme o šest branek a připsali si tak důležité dva body do tabulky Tipgames Extraligy.

K marodům se tento týden přidal Radim Chudoba, který má problémy s kotníkem. Před zápasem se ještě pokoušel rozcvičit Roman Meca, který se zranil minulý týden, s tím, že to zkusí ale nakonec to nešlo. A tak se posadil do hlediště a do hry nemohl zasáhnout.

Úvod zápasu nám vyšel. Skóre otevřel dvěma brankami za sebou Vojta Petrovský. Pak ale hosté vyrovnali hru a v šesté minutě vyrovnával náš bývalý hráč Martin Kavka na 3:3. Nedá se říct, že by se na palubovce hrála nějak pohledná házená. Na obou stranách hráči produkovali dost technických chyb ale s postupujícím časem jsme si přece jen vytvořili náskok. Dobře chytal Víťa Schams a z rychlých útoků se nám dařilo skórovat. Ve třinácté minutě byl stav 7:3 v náš prospěch. Vzápětí sice hosté korigovali, dotáhli se na jedinou branku ale my si zase rychle náskok vzali zpět. Do poločasu jsme zase utekli na pětibrankový rozdíl a ten už vydržel v podstatě až do konce utkání.

Teď už se musíme zkusit dát dohromady na další, těžkou zkoušku. Ve středu 19.12 v 17 hodin budeme opět na domácí palubovce hrát s Lovosicemi, které mají v poslední době velmi dobrou formu. Dokážeme vyhrát i v tomto náročném duelu? Přijďte se podívat a podpořit tak hráče v tomto nelehkém utkání.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie