HCB Karviná
Zápasy
st 25.9.2013 |

V dramatickém zápase jsme podlehli Dukle

Zápasové menu

Středeční kompletní kolo Triglav Extraligy nás zavedlo do Prahy, kde jsme se utkali v těžkém utkání s domácí Duklou. Chtěli jsme potvrdit dobrou formu z minulého utkání s Jičínem a domácím tak zkomplikovat cestu za vítězstvím. To se nám sice podařilo ale bez třešinky na dortu v podobě bodového zisku.

Nástup do utkání se nám nepovedl a do jisté míry i naznačil další průběh utkání. Totiž problémy s koncovkou a dobrou hrou obrany domácích. Dukla začala o poznání lépe. Zejména její obrana byla pro nás dlouho neprostupná a míče z branky tahal více náš brankář Vydra. První přesnou trefu do sítě Dukly zaznamenal v páté minutě Hanisch chytrou ranou přímo z devítky. Ale stále to byli domácí kteří zakončovali snáz než my. V sedmé minutě byl stav 4:1 v jejich prospěch. Pak jsme se konečně poprvé prosadili ze hry, když v desáté minutě zakončil přesně z křídla Vančo.

Poté už byly přece jen naše kombinace úspěšnější a ve 14. minutě jsme po srovnání hry srovnali i skóre. To na 4:4 vyrovnával, po pěkné přihrávce Slávka Mlotka, Honza Užek. V další fázi zápasu byl stav pořád velmi vyrovnaný. Na palubovce se odehrávaly souboje o každý míč a oba týmy se střídaly ve vedení o pouhou jedinou branku.

Tato situace přetrvávala až do 39. minuty, kdy jsme se nakrátko ujali vedení o dvě branky (16:18). Vzápětí ale Dukla opět srovnala. O osudu utkání tak rozhodla až pasáž mezi 53. a 58. minutou kdy jsme obdrželi čtyři branky v řadě. Domácí tak vedli 26:23. V této fázi jsme darovali několikrát domácím míč chybnou rozehrávkou a poté jsme se marně snažili prosadit přes pevnou domácí obranu. Tato nepodařená pětiminutovka nás tak stála zisk bodů z horké půdy Dukly. Ani hektická koncovka, kdy jsme ještě dokázali průběh utkání zdramatizovat už nic nezměnila na tom, že body zůstaly v Praze. My jsme tak se ziskem 4 bodů po čtvrtém kole na pátém místě velmi vyrovnané tabulky Triglav Extraligy.

Další utkání náš čeká už tuto neděli, kdy v 10:30 hodin budeme hostit Kopřivnici. Ta dnes prohrála s Lovosicemi a je poslední s jediným bodem. Určitě nejsou v Kopřivnici s tímto vývojem spokojeni a budou chtít získat body u nás. Přijďte nás podpořit, aby body zůstaly doma.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici