HCB Karviná
Zápasy
so 12.10.2013 |

Přes veškerou snahu jsme v Brně nebodovali

Zápasové menu

Ani na třetí pokus jsme z venku body nepřivezli a po těsných porážkách v Zubří a na Dukle přibyla ta dnešní v Brně. A tak na rozdíl od domácích zápasů, kde držíme neporazitelnost, se nám ne venkovních palubovkách bodovat bohužel nedaří.

Pouhé dva body rozdílu v náš prospěch byly mezi oběma týmy před dnešním utkáním Triglav pojišťovna extraligy a dal se tedy předpokládat dramatický a vyrovnaný zápas. A to se také od začátku potvrzovalo i na palubovce. Ujali jsme se vedení 2:0 po trefách Hanischa a Vanča a prvních deset minut pak patřilo nám. A nebýt Bavlnky v Brance Brna, mohlo být vedení na začátku ještě vyšší. Chytil totiž dvě sedmičky za sebou a nastartoval tak svůj výborný výkon v tomto utkání.

Ještě do poloviny prvního poločasu domácí srovnali a do jeho konce se pak hrála velmi vyrovnaná partie. Nejprve se domácí ujali vedení o dvě branky (9:7) když se trefovali nejlepší střelci domácích Hajčman s Hubáčkem a poté se situace obrátila. To jsme vedli o dvě branku zase my poté, co se trefovali naši nejlepší střelci tohoto duelu - Vančo, Slávek Mlotek a Sliwka. Za chvíli ale domácí opět srovnali a boj pokračoval. Před koncovkou poločasu jsme se ujali vedení o dvě branky zase my. Nejprve se po krásné spolupráci se Slávkem Mlotkem trefil Libor Hanisch a poté stejný hráč vybojoval míč v obraně a poslal do brejku Marka Vanča. Ten se nemýlil a do koncovky poločasu jsme šli s náskokem dvou branek. Koncovku jsme ale bohužel nezvládli. Domácí totiž skórovali třikrát za sebou a otočili tak pro ně nepříznivý průběh. V posledních třech minutách totiž proměnili dva sedmimetrové hody a v následné přesilovce pak ještě využili naší chyby v rozehrávce ke vstřelení třetí branky v řadě.

Na začátku druhého poločasu jsme sice rychle vyrovnali ale v jeho dalším průběhu domácí získali navrch a pomalu si vytvořili náskok. Nám se nedařilo prosadit přes agresivní domácí obranu a brněnští toho využili k vytvoření náskoku. V polovině druhého dějství to už bylo o čtyři branky pro domácí. Ještě jsme se sice jednou dotáhli na rozdíl jedné branky po dvou brankách Mlotka v řadě, ale srovnat už nám domácí nedovolili.

Připsali jsme si tak třetí letošní porážku a naši hostitelé se na nás bodově dotáhli. Jsme teď před nimi jen díky lepšímu skóre se ziskem 8 bodů.

Příští týden v neděli v 10:30 nás čeká utkání s nováčkem ze Zlína. Přijďte nás povzbudit v boji o další extraligové body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici