HCB Karviná
Zápasy
ne 1.12.2013 |

První šestka se nám vzdaluje

Zápasové menu

Dnešní prohra se Zubřím určitě mrzí. Byl to totiž velmi důležitý zápas v souboji o to, jestli postoupíme do prví šestky a tím i do nadstavba Triglav pojišťovny Extraligy. První šestka se nám tak totiž vzdaluje a postup do ní teď bude velmi složitý.

Hned od začátku bylo jasné, že souboj se Zubřím se ponese v tradičně vyrovnaném duchu jako v minulosti. Nic nevadilo ani to, že v minulosti se jednalo spíše o souboje na čele tabulky a nyní se oba týmy pohybují v její spodní polovině. Zápas byl stejně "vyhecovaný" a dramatický jako vždy. Tedy bohužel až na koncovku která nám vůbec nevyšla a nebyli jsme sto se prosadit.

První poločas byl jako na houpačce - chvíli jsme prohrávali o dvě branky (5:7) a vzápětí zase vedli dokonce o čtyři (13:9). Koncovka poločasu nám ale nevyšla a i díky neproměněným šancím jsme dovolili hostům aby poločasový stav srovnali na 13:13.

Druhý poločas byl vyrovnaný zhruba do jeho poloviny. Poté se hosté dostali do vedení zejména díky kvalitní obraně která nás nutila k technickým chybám a dobrému výkonu Orsága v jejich brance. Naše branky v poslední čtvrtině zápasu obstarávali pouze Vančo se Sliwkou a to bylo, v porovnáním s rozložením střelby hostů na všechny hráče, velice málo. Pouze jsme v posledních minutách korigovali nelichotivý stav 23:28 na konečných 26:28.

Příští týden nás čeká ještě těžší zápas v Jičíně, který je momentálně na třetím místě tabulky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici