HCB Karviná
Zápasy
ne 25.5.2014 |

Letošní ročník Triglav pojišťovna extraligy jsme zakončili vítězstvím

Zápasové menu

Naše zraněními decimovaná sestava, ve které dostali šanci hráči B týmu, si poradila s Přerovem. Po nepříliš přesvědčivém výkonu jsme vyhráli o šest branek a rozloučili jsme se tak s letošní sezónou a s diváky vítězstvím. Je jasné, že některé hráče jsme viděli v našem dresu naposledy a naopak v příští sezóně vidíme tváře nové.

Naše prořídlá sestava nezačala dobře a ze začátku jsme spíše dotahovali. V brance začal ještě dorostenec Nolč a nevedl si špatně. Chytal tak celý první poločas. V polovině první půle jsme vyrovnávali když řádil zejména Marek Vančo. Poté se hrála až do konce poločasu vyrovnaná partie a do šaten jsme šli s jednobrankovým mankem.

Druhý poločas jsme začali lépe a po šňůře čtyř branek v řadě jsme se ujali vedení. Trenér Hudeček opět vytáhl svou oblíbenou variantu z poslední doby - hru bez brankáře. Tentokrát jsme při ni ale několikrát inkasovali a tak od ní zase po chvíli upustil. V poli pak dostali šanci Jensen s Borysem a ten prvně jmenovaný zaznamenal dokonce své první tři extraligové branky. Do konce už jsme náskok nepustili a dohrávalo se spíše v poklidném tempu.

Po závěrečném hvizdu se hráči rozloučili s fanoušky a teď už nezbývá než s napětím očekávat další sezónu, ve které Vás opět rádi uvidíme v hledišti naší haly.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie