HCB Karviná
Zápasy
po 21.3.2016 |

Poslední utkání základní části s hořkou příchutí

Zápasové menu

Odjížděli jsme do Hranic s tím, že nás čeká nelehký zápas nicméně s cílem bodovat. To se nám ale nepovedlo. Už ve druhém utkání po sobě šel předčasně pod sprchy Libor Hanisch a hned po jeho vyloučení si domácí vybudovali náskok. Nicméně i přes porážku jsme zůstali na sedmém místě a ve čtvrtfinále play off se tak utkáme jako loni se Zubřím.

Hraničtí využili výhody domácího prostředí a zaútočili na třetí místo v tabulce. Nicméně ani zisk bodů jim na třetí příčku nepomohl. Výsledky ostatních duelů určily to, že Hranice zůstaly čtvrté a v play off se utkají s pátým Frýdkem Místkem.

V Hranicích šlo o vyrovnaný souboj do 13. minuty a do stavu 4:4. Pak dostal karvinský Libor Hanisch přímou červenou kartu za strčení protihráče ve výskoku bez úmyslu hrát míč s vysokou intenzitou (citace za zápisu). Během následujících tří minut domácí vstřelili čtyři góly a získali rozhodující náskok v utkání. Ten ve druhém dějství navýšili až na rekordních deset branek, ale Karvinští v závěru korigovali na polovinu.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: „Zasloužené vítězství na naší straně. Zvládli jsme první poločas tak, jak jsme si představovali. Zamezili jsme karvinským pivotům se prosadit. Vytvořili jsme si v prvním poločase náskok, který nám dal klid do toho druhého. V druhém poločasu bylo pak pár nepřesností, ale to hlavně kvůli tomu, že jsme prostřídali sestavu. Utkání jsme dohráli a jsme spokojeni s dvěma body.“

Radek Bartošic, trenér HCB OKD Karviná: „K dnešnímu utkání nemám co říct, všichni viděli v televizi co se dělo.“