HCB Karviná
Zápasy
ne 23.2.2020 |

Dělba bodů s Novým Veselím

Zápasové menu

Utkání 19. kola Strabag Rail extraligy přineslo naprosto vyrovnanou bitu, která nakonec neměla vítěze a soupeř si tak od nás odváží bod. Pro nás je to ztráta před blížícím se koncem základní části.

Novému Veselí se už delší dobu proti Karviné daří a potvrdilo to i dnes. Ve velmi vyrovnaném a dramatickém zápase si oba týmy dělily body po, asi zasloužené, remíze. Utkání bylo totiž velmi vyrovnané a ani jeden z týmů se nedokázal trhnout svému soupeři více než o dvě branky. Stav 26:26 svítil na světelné tabuli už od 53. minutě a až do konce už nedokázal ani jeden tým skórovat i když k tomu byla celá řada příležitostí. Hráči ale neměli přesnou mušku a tak už se stav nezměnil.   

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB Karviná: „Těžký a zvláštní zápas. Je to pro nás zklamání. Po těžkém bloku kdy jsme hráli středa – víkend jsme očekávali náročný zápas a to se potvrdil. Z naší strany nebyl dnes až takový tlak, jaký jsme dokázali vyvinout proti Madeiře, ale bylo to hratelné. Měli jsme několik momentů, kdy jsme mohli odskočit, ale pokaždé nám do toho něco vlezlo, buď sedmička hostů, nebo naše vyloučení, a neodskočili jsme. Náš úkol je teď se dobře připravit na play off, dostat se do herní pohody, protože přední pozice v tabulce nám unikly.

Pavel Hladík, trenér Nového Veselí: „Oba týmy předvedly super házenou, diváci se museli bavit. Jsem trošku zklamaný ze závěru, kdy jsme možná mohli vyhrát, ale bodu si vážíme, z Karviné je každý bod hodně cenný. Zachytal výborně Studený, a v poli jsme podali dobrý, kolektivní výkon

Marek Monczka, spojka HCB Karviná: „Pár kol před koncem jsme ztratili důležitý bod. Musíme se z toho poučit. Dnešní výkon byl úplně jiný, než jaký jsme podali proti Madeiře. Nepřenesli jsme si nasazení a herní pohodu do dnešního zápasu. Dnes jsme měli slabou úspěšnost střelby. Proti Madeiře jsme dali skoro vše, dneska když jsme se mohli odpoutat na tři góly, nedali jsme.

Fotogalerie