HCB Karviná
Zápasy
so 2.3.2024 |

Zápas Frýdek Místek - Karviná

Zápasové menu

Házenkáři Karviné vyrazili v předposledním kole základní části do Frýdku-Místku. Ve slezském derby vyhráli o pět branek.


První branku utkání vstřelil domácí Choleva, bylo to ovšem taky naposledy, co Frýdek-Místek vedl. Brzy vyrovnal Solák a Patzel se Širokým rychle překlopili vedení na karvinskou stranu.

Na konci sedmé minuty srovnával Choleva na 4:4, po brankář Živanova, Harabiše a Prašivky se ale hosté zase dostali do trháku.

V polovině první půle, za stavu 9:6 pro Karvinou, dostal červenou kartu domácí Noworyta. Frýdek-Místek šel do oslabení a Baník rázem odskočil na pětigólový rozdíl. V závěru první půle hosté vedli i o šest branek, domácí Choleva však dokázal krátce před odchodem do kabin snížit na 11:16.

„V prvním poločase musím být spokojený s výkonem brankáře i naším útokem, byť jsme měli nějaké zraněné hráče, takže jsme dnešní zápas odehráli ve čtyřech spojkách," prohlásil trenér Karviné Michal Brůna.

Hned po změně stran navýšil karvinský náskok Harabiš. Hosté si udržovali náskok a soupeře k sobě nepustili na menší než čtyřbrankový rozdíl. Na konci 49. minuty snížil na 22:26 Valo, s odpovědí však rychle přispěchal Solák, dvakrát se trefil Nantl a Karviná byla už o sedm gólů napřed.

Frýdecko-místečtí se ještě pokusili zdramatizovat koncovku. Necelé čtyři minuty před koncem snížil na rozdíl čtyř branek Rumian, více už toho ale Karviná nedovolila. Definitivní pojistky přidali Živanov se Solákem a Baník po výhře 33:28 veze domů všechny body.

„Největší rozdíl byl hlavně ve výkonech brankářů. A taky jsme v útoku v prvním poločase proměnili prakticky všechno, na co jsme sáhli," dodal Brůna.


SESTAVA A GÓLY HCB KARVINÁ
Mokroš Petr, Košťálek Vojtěch, Brychlec Matěj, Živanov Dušan 4, Patzel Jonáš 4, Plaček Jan, Fulnek Patrik 5, Harabiš Denis 6/4, Solák Dominik 8/1, Skalický Ondřej , Široký Petr 1, Nantl Matěj 3 , Adam Ptáčník , Franc Václav1. TRENÉR: Brůna Michal, ASISTENT TRENÉRA: Galia Martin, ODPOVĚDNÝ VEDOUCÍ: Jaroš Daniel, MASÉR: Hála David


Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici