HCB Karviná
Extraliga
ne 2.12.2007 | Ivo Dudek

Vezeme body z Kopřivnice

KH Kopřivnice - HCB OKD Karviná 22 : 35 (15:15).
V dnešním dopoledním utkání jsme v Kopřivnici potvrdili roli favorita a zvítězili nad domácími rozdílem třinácti branek. Domácí ale stačili držet krok celý první poločas. Dostali jsme se tak na 2. místo, máme ale zápas navíc oproti týmům Zubří a Prešova.

Naše převaha se pak projevila v poločase druhém, který jsme vyhráli 20:7! Nejvíce se prosadil Korňan se sedmi brankami a Petrovský s Faithem, kteří dali shodně branek šest.

"Jsem spokojený s výsledkem, s děním na hřišti pak jen ve druhém poločase," prohlásil trenér Karviné Jiří Kekrt s tím, že výkon jeho hráčů v první půli byl pro něj nepochopitelný.
Domácí kouč Miroslav Bartoň označil za rozhodující dva momenty. "Alfou a omegou byly naše přesilovky, které jsme prohrávali, jednu dokonce 0:3. Zlomovým bodem utkání bylo prvních deset minut druhého poločasu, kdy jsme dokázali dát pouze jednu branku."

Sestava KH Kopřivnice: Láníček, Prorok, Šustala M. 1, Vala 2, Igenyes 2, Rachač 7/3, Veřmiřovský 3, Hanzelka 3, Bartošic, Lipový, Šustala R., Gřes 4, Krčmář, Kováč.

Sestava HCB OKD Karviná: Marjanovič, Mrkva, Bednařík 2, Plšek, Pavlíček, Kuzo 8/2, Kieliba, Heinz 3, Indjič 2, Faith 6, Šulc, Mrózek 1, Petrovský 6, Korňan 7.

Diváků: 300, rozhodčí: Smékal, Bubeníček, vyloučení: 5 - 9, sedmičky: 3/3 - 2/2.