HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
út 16.4.2002 | Libor Kulig

Úprava ceny vstupného

Již několik dní se zde objevují připomínky vás fandů k ceně vstupného na finále. Vedení klubu proto ještě jednou celou věc zvážilo a nakonec na základě vašich připomínek rozhodlo že cenu vstupného na finále upraví.

Cena jednotlivého vstupu do haly sice zůstala na 120.-Kč na každé finálové utkání, ale změnili jsme cenu vstupného pro mládež do 15-ti let. Ta bude 30.-Kč na osobu. Reagujeme tak na vaše připomínky, že někteří fandové zvažují zda vezmou na utkání své děti. Doufám, že aspoň tato změna trochu zmírní ty negativní ohlasy na výši vstupného na finále.

Přesto si ale myslíme, že odliv fanoušků za naší haly není způsoben výši vstupného, ale tím, že utkání s našimi soupeři se pro domácího fandu stávají nudnými, protože karvinští házenkáři dokáží dokonale využít domácího prostředí k tomu, že jsou v karvinské hale k neporažení. Divák si žádá drama a napětí a u toho chce svým dílem fandění přispět k vítězství domácích. Nebaví ho sedět se založenýma rukama a dívat se na, jak to nazval trefně jeden novinář, vraždění neviňátek. Kotel se může snažit o sto šest a stejně se těm hochům velice těžce daří "vyprovokovat" ty ostatní, kteří jen sedí, k tomu, že se přidají a pomohou vytvořit tu dobrou známou karvinskou atmosféru.

Věřím, že na finále si všichni naši fandové udělají čas a i když jsou termíny docela nehodné,(důvodem byla snaha dostat házenou co nejvíc do televize, což se stejně nakonec nepodařilo), vytvoří v karvinské hale tolik po celé České republice i po celé Evropě známé bouřlivé karvinské prostředí.

Všichni hráči spolu s vedením klubu se připravují na vrchol letošní soutěže a věří, že příjdete v co možná nejhojnějším počtu podpořit domácí házenkáře. Vždyť boj o třetí titul v řadě, to už dlouho historie české házené nepamatuje. Zítra v 17.30 začínáme.