HCB Karviná
Zápasy
so 1.12.2018 |

Zápas Brno - Hranice

Zápasové menu

 Sobotní utkání bylo velmi vypjaté až do poslední sekundy. Vyrovnaný duel, v němž si Brno dokázalo vždy najít v první patnáctiminutovce cestu k jednobrankovému náskoku, zvládli hosté následně hravě otočit na 9:11. V závěru první půle byli nakonec úspěšnějšími domácí (16:15). V duelu zářili i golmani na obou stranách. Druhá polovina byla dramatická až do posledních sekund. V 57. minutě bylo dorovnáno na 25:25. Minutu před koncem mohl Vaněk získat stav na stranu svého týmu, ovšem označkoval horní tyč. Ani Hranicím se nepodařilo skórovat a duel tak skončil nerozhodně.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, SKKP Handball Brno: “Nezachytili jsme úvod druhého poločasu. Soupeř si vytvořit náskok jen díky několika zákrokům Pšenici se nám podařilo otočit hru a sedmičkou jsme sahali po dvou bodech. Nedosáhli jsme ale na ně. Jsme rádi za bod.”

Libor Hrabal, TJ Cement Hranice: “Do Brna jsme jeli s cílem vyhrát. Měli jsme za sebou nějaké zápasy, které jsme prohráli a říkali jsme si, že se musíme už chytit. Jestli byl získaný bod chycením se něčeho, je otázkou. Doufám, že ano a budeme bodovat dále. Podle mě o byl vyrovnaný zápas. Je škoda neproměněných vyložených šancí. Myslím si, že Brno může být rádo za bod a my v konečném důsledku nejspíš taky.”