HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
út 28.7.2015 | Redakce

Zítra budeme hrát první přípravný zápas

Příprava na novou sezónu běží sice krátce ale už je před námi první přípravný duel na domácí palubovce. A to zítra, ve středu 29.7. v 18:30. Pozvání přijal tým Frýdku Místku a tak máte první příležitost podívat se na nové posily v akci.

S týmem totiž do přípravy naskočili i tři noví hráči. K týmu se nově připojili dva nadějní Srbové Nemanja Skrobič a Stefan Bugarčič. Zkušenější Skrobič (24) je odchovancem Partizanu Bělehrad, naposledy hrál třetí německou ligu v Augustdorfu a počítá se s ním na post levé spojky. O rok mladší Bugarčič - odchovanec Crvene zvezdy - bude jako levák alternovat na pravé straně. „Vyhlédli jsme si jej jako náhradu za zlínského Poloze, o kterého jsme usilovali, ale dal nakonec přednost Plzni," ozřejmil trenér Hudeček. Kromě nich klub získal Petra Freiberga z Náchoda, nejlepšího střelce loňské I. ligy.

V kádru naopak chybí Radim Chudoba, který má namířeno do Povážské Bystrice a také ukončili své angažmá u nás Osmola s Hricišonem. Další hráči zůstávají a připravují se na novou sezónu, ve které bychom rádi ještě vylepšili loňské čtvrté místo.

V přípravě budou následovat duely s Považskou Bystricí (5. srpna dvojzápas), v Kopřivnici (12. srpna), turnaj v Novém Veselí (15. a 16. srpna), ve Frýdku-Místku (19. srpna) a turnaj v Litovli (22. a 23. srpna).