HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
po 4.3.2002 | Libor Kulig

Roman Farář se stal otcem

Dnes ráno ve 3.30 se dlouho očekávaná radostná událost Romana a Lucky Farářových stala skutečností. Narodila se jim dcera ANEŽKA.

Zraky Romana se při včerejším utkání ubíraly nejen k s soupeřovým hráčům ze Zubří, ale hlavně pak do první řady v naší hale, kde sedávají manželky hráčů. Tady celkem v poklidu sledovala včerejší utkání jeho manželka Lucka a ani ona sama možná ještě neetušila, že za několik hodin už bude jen pár okamžiků o radostné události na kterou se již oba tak dlouho těšili. Ve 22.30 Roman odvezl Lucku do porodnice v Karviné a zůstal u ní až do dnešního rána, kdy se ve 3.30 narodilo jejich první dítě, dcera ANEŽKA. Roman obeslal všechny, kteří na tuto radostnou událost čekali s ním, smskama a teď již jen čeká gratulace, protože jeho kredit na mobilním telefonu se přiblížil mínusové hranici. Všichni přejeme oběma děvčatům zdraví a Romanovi pak mnoho šťasných kilometrů bez nehody s kočárkem po Karviné.

Případné gratulace můžete projevit na těchto stránkách na diskusním fóru, nebo v odkazu kontakty a v přiloženém formuláři. Roman všem předem za tyto gratulace děkuje, dnes dostal od trenéra Hargaše volno, ale již zítra se bude s družstvem připravovat na dalšího soupeře, kterým je ve středu 6.3.2002 od 17.30 tým HC Topoľčany.