HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
čt 14.3.2002 | Libor Kulig

Zájezd fandů na utkání Považská Bystrica-Karviná

V sobotu hraje Karviná další utkání 29.kola HIL, v Považské Bystrici. Klub organizuje na toto utkání zájezd fanoušků. Posledních pár míst je ještě možno obsadit.

Vedení HCB Karviná uvítalo zvýšený zájem fanoušků o toto utkání. Není se co divit. Dlouhodobá část HIL vrcholí a Považská Bystrica vede východní skupinu a je to favorit favoritů na zisk titulu pro letošní sezónu na Slovensku. Proto vedení klubu organizuje na toto utkání zájezd. Odjezd je v sobotu 16.03.2002 v 15.00 hodin od haly házené v Karviné a cena zájezdu je 100.-Kč. Platit je možno přímo v autobuse. Ten je již skoro zaplněn, ale posledních pár zájemců se má ještě možnost přihlásit na sekretariátu HCB a sice zítra dopoledne.

Z dnešního tisku jsme se navíc dozvěděli, že poslední utkání dlouhodobé části, kdy hrajeme ve Frýdku-Místku by se mělo hrát již ve víceúčelové hale pro 7000 diváků. To je pro nás skvělá informace a rádi zorganizujeme i na toto utkání zájezd a váš zájem může být neomezený, autobusů je v ČSAD dost. Jistě budeme podporu hlasitých karvinských fandů potřebovat, protože s největší pravděpodobností vítěz tohoto utkání vyhraje dlouhodobou část a bude mít do play-off tu nejvýhodnější pozici.