HCB Karviná
Zápasy
ne 16.9.2018 |

Zápas Dukla Praha - Plzeň

Zápasové menu

 V úvodu bojovného utkání hraného v hale pražské Slavie měla navrch Plzeň, která si za první čtvrthodinu vypracovala čtyřbrankový náskok (2:6). Dukla ale zpřesnila hru a o sedm minut později už bylo vyrovnáno (7:7). Do poločasové přestávky si už žádný z celků výraznější náskok nevypracoval. Díky brance Dukly těsně před poločasovým klaksonem činil poločasový stav nakonec 10:11. Přetahovaná o každý gól pokračovala i po změně stran. Dukla do 40. minuty sice otočila na 16:14, hosté ale záhy dokázali strhnout vedení opět na svoji stranu. V 53. minutě však bylo vyrovnáno (22:22) a nerozhodný výsledek svítil na ukazateli skóre i minutu před koncem. Nejprve skórovala Dukla z ruky Vojtěcha Patzela, Plzeň ale po oddechovém čase vyrovnala na konečných 24:24 brankou Jakuba Šindeláře několik sekund před koncem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Daniel Čurda, trenér Dukly Praha: „Čekal jsem, že zápas bude tvrdý a emotivní. Věřil jsem, že se po utkání v Lovosicích dokážeme zlepšit v obraně, což se potvrdilo. Navíc se za obranou rozchytal vynikající Tomáš Petržala. Myslím si, že jsme i měli našlápnuto k tomu, abychom vyhráli, ale bohužel jsme v rozhodujících momentech selhali v koncovce a nedokázali jsme Plzni odskočit. Soupeř se vrátil znovu do zápasu, pak už se skóre přelévalo a byla z toho remíza, která je vybojovaná pro obě strany.“

Michal Tonar, trenér Talentu M.A.T. Plzeň: „Pro diváka to muselo být pěkné utkání. Byl to vyrovnaný zápas do poslední vteřiny. Bohužel pro nás jsme se trošku nechali uspokojit dobrým vstupem do utkání. Do poločasu Dukla vyrovnala hru a hlavně ve vstupu do 2. půle byly čtyři vyložené šance, které prostě musíme proměňovat, jinak by ten zápas probíhal jinak. Bylo to vyrovnané do poslední chvíle a nakonec asi spravedlivý bod na konci.